آیا با قید اجباری بودن تقاضای بازنشستگی در فرم و امضای آن امکان پیگیری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #84766479

سلام. من در سال ۹۳ بدلیل اختلافات شدیدبا مدیریت سازمانم به اکراه مجبور به تکمیل فرم بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت شدم اما در فرم تقاضا موضوع اجباری بودن تنظیم این درخواست را قید کردم. آیا امکان پی گیری حقوقی موضوع و لغو حکم بازنشستگی وجود دارد مستندات دیگری ندارم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون بازنشستگی پیش از موعد متاسفانه امکان لغو حکم به نحو مذکور وجود ندارد

چون حکم بازنشستگی صادرشده ، امکان لغو آن به صرف اینکه اجباری تقاضای بازنشستگی رادادید ، وجود ندارد .

درسوال مشخص نشده :
کمیسیون بازنشستگی شما را تصویب کرده ؟
حکم بازنشستگی صادرشده ؟
حقوق بازنشستگی برقرارشده؟