طرح ایراد به ورود شخص ثالث چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۷۸ #84760837

با سلام.بنده در پرونده ای بعنوان ثالث وارد شدم منشا دو دعوی یکی است با این مضمون که سندی که در دعوی اصلی مورد استناد قرار گرفته بنده در دعوی ورود ثالث نسبت به آن اعلام جعل نمودم ولی قاضی محترم به دلیل اعمال نفوذ خواهان اصلی نسبت به پرونده اصلی حکم صادر کرد و دعوی ثالث را جداگانه رسیدگی میکند که الانم در حال رسیدگی است.پرونده اصلی هم اینک با اعتراض خوانده اصلی به تجدید نظر رفته.سوال من این است.اولا" من چگونه وارد پرونده تجدیدنظر شوم.آیا دوباره دادخواست ورود ثالث بدهم باتوجه به اینکه دادم و درحال رسیدگی است.یابه تجدیدنظر دادخواست اعتراض ثالث بدهم.ثانیا" آیا اگر تجدیدنظر بفهمد دعوی ثالث و اصلی توامان رسیدگی نشده امکان دارد ایراد گرفته و پرونده را به دادگاه بدوی اعاده کند یا اینکه قرار صادر میکند تا حکم ثالث صادر شود.لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
رسیدگی به دعوی اصلی و ورود ثالث (اگرمنشاء هر دو دعوی یکی باشد )هردو توامان میباشد حتی نداشتن صلاحیت محلی (دادگاه )نیز نمیتواند مانع رسیدگی گردد.و در صورت عدم رسیدگی توأمان تخلف انتظامی قاضی محترم محرز است
اما در تجدیدنظر شما باید دادخواستی تحت عنوان اعتراض ثالث تقدیم کنید ودر لایحه دفاعیه حتما این ایراد را مطرح کنید که دعوی ورود ثالث را مطرح کردید و توجهی به آن نشده است

سلام
‌ماده 130 - هرگاه شخص ثالثی در موضوع دادرسی اصحاب دعوای اصلی برای خود مستقلا" حقی قایل باشد و یا خود را در محق شدن یکی از‌طرفین ذی‌نفع بداند، می‌تواند تا وقتی که ختم دادرسی اعلام نشده است، وارد دعوا گردد، چه‌این‌که رسیدگی در مرحله بدوی باشد یا در مرحله‌تجدیدنظر. دراین‌صورت نامبرده باید دادخواست خود را به دادگاهی که دعوا در آنجا مطرح است تقدیم و در آن منظور خود رابه طور صریح اعلان‌نماید.
به نظر می رسد دادگاه برای شما حقی متصور نبوده یا محق شدن یکی از طرفین دعوی ، نفعی به حال شما نداشته که دعوا را جداگانه رسیدگی می کند . شما باید در این که ادعای جعل سند را مطرح کرده اید برای خود حقی قائل بوده باشید و برای دادگاه تبیین نمایید .
بهتر بود از حضور وکیل در طرح دعوی بهره می بردید .