آیا حکم توقیف خودرو مدت زمان دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۰۲۵ #84749904

سلام به مشاوران محترم
بدلیل شکایتی که علیه من شده و بر اساس حکم توقیف فیزیکی و سندی روی خودور من داده شده . حدود ۲۶ ماه هست که خودروی من در پارکینگ توقیف شده است .

سوال من اینست که :

یعنی مثل ممنوع الخروجی که تا ۶ ماه اعتبار دارد و در صورت درخواست مجدد شاکی مجددا تمدید می شود .
آیا حکم توقیف خودرو هم همین مدت انقضا را دارد یا نه ؟

چون این شخصی که توقیف را گرفته میداند که بر اساس چک امانی که پیش ایشان بوده اینکار را کرده و ماهیت واقعی نداره پیگیر کار نیست و جوابگوی منهم نمی باشد .

آیا من نمیتونم برم دادگاه و با توجه به اینکه بیش از ۲ ساله که این اتفاق افتاده درخواست رفع توقیف بدم ؟

از زمانی که برای من و خواندن سوال من گذاشتید، سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از پرداخت دین یا با توافق طرفین رفع توقیف میشود و دارای محدودیت زمانی نمیباشد.

با سلام تا زمانی که مبلغ چک پرداخت نشود یا رضایت شاکی اخذ نگردد امکان رفع توقیف خودرو نمی باشد

درود
صادر کننده چک باید امانی بودن یا عدم استحقاق دارنده رو اثبات کنه در غیر اینصورت
تازمانی که بدهی یا دیون خودت را به شاکی پرداخت نکردی ماشین در توقیف خواهد ماند

درود تحت خیانت در امانت قابل شکایت است

با سلام
خیر آن موضوعی که شما اشاره نمودید ارتباطی با این موضوع ندارد اگر دلیل توقیف خودروی تامین خواسته باشد و در مهلت مقرر شکایتی صورت نگرفته باشد بله امکان رفع توقیف خودرو وجود دارد در غیر اینصورت تا رفع مشکل امکان رفع توقیف وجود ندارد.

با سلام
اگر مدارک و یا شاهدی دارید که چک شما امانت بوده می توانید شکایت خیانت در امانت کنید و استرداذ لاشه چک بدهید و تا زمانی که تکلیف پرونده روشن نشده توقیف برداشته نخواهد شد

ضمن اهدای سلام و احترام
خیر مشمول مرور زمان نمی‌شود چنانچه خودرو بواسطه محکومیت قطعی توقیف شده است با درخواست محکوم له به مزایده گذاشته شده و مبلغ محکوم به از آن استیفا و باقیمانده به حساب دادگستری واریز و پس از کسر نیم عشر اجرایی به شما داده می‌شود لیکن چنانچه به دلایل دیگری توقیف شده است لازم است اعلام نمایید تا پاسخ متناسب به شما داده شود