با وجود اینکه درخواست استعلام کرده آیا بازپرس دادسرا میتونه استعلام بگیره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۹ #84723507

سلام وقت بخیر
لطفا این سوالو راهنمایی بفرماید
متهمی در پرونده محکوم شده حال شکایت کرده از دست شهود های پرونده
و شکایت خودرا استناد کرده به پرونده ای که داخل آن محکوم شده،حالا پرونده از اجرای احکام به بازپرسی انتقال یافته
تا جایی که میدونم دلیلی نداشته برای شکایتش فقط درخواست استعلام نقطه زنی کرده و گفته که شهود تداخل دارن
و آیا مثلا اگر در اظهارات شهود تداخل باشه جزو شهادت کذب محسوب میشه؟
آیا شهود ها جلب به دادرسی و کیفرخواست میخورن؟
استدعا دارم لطفا راهنمایی بفرمایید،باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه امکان پیش بینی نتیجه نیست

نتیجه قابل پیش‌بینی نیست...

وقت بخیر نتیجه قابل پیشبینی نیست

سلام بستگی به میزان تعارض و تناقض در اظهارا ت شهود دارد

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست

با سلام
نیاز به بررسی بیشتر مدارک و محتویات پرونده است.

موفق باشید

با سلام.نتیجه قابل پیش بینی نیست