آیا من میتوانم به شورای حل اختلاف تقاضای اعسار دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۵۵۱ #84721579

با سلام
همسر من رفته مطالبه مهریه در شورای حل اختلاف کرده خودشم میدونه توان پرداخت ندارم شغل ثابت و اموالی ندارم برای پرداخت ولی اون میخواد طلاق بگیره ولی من دوسش دارم دو تا هم بچه داریم.
آیا میتونه طلاق بگیره؟
یا من میتونم قبل رفتن به شورای حل اختلاف دادخواست اعسار بدم یا باید بعد جلسه شورای حل اختلاف دادخواست بدم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ، دلیل طلاق نیست .‌

زوجه برای درخواست طلاق یا باید حق طلاق داشته باشد یا یکی از موارد دوازده گانه قید شده در سند ازدواج و یا عسر و حرج خود را به دلیلی ثابت کند.
دادخواست اعسار منوط به قطعیت حکم مهریه است.

با سلام دادخواست اعسار منوط به قطعیت حکم محکومیت شما است.

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی چنانچه زوجه عذر موجهی برای تقاضای طلاق داشته باشد میتواند دادخواست طلاق رو تقدیم دادگاه کند اما بدون دلیل موجه خیر زیرا طلاق ازحقوق ذاتی زوج است .
پاسخ ۲) شما در هر زمانی میتوانید دادخواست اعسار بدید و با توجه بهاینکه در شورا در حال بررسی است لذا به همان شعبه حل اختلاف دادخواست رو تقدیم کنید

سلام دوست گرامی
شما تا محکوم نگردید و حکم قطعی نگردد و درخواست اجراییه صادر نشود نمی توانید درخواست اعسار بدهید و بهتر است صبر کنید حکم قطعی گردد بعد درخواست اعسار بدهید
همسر شما در صورتی که موجبات عسر و حرج ایشان فراهم باشد و با اثبات آن می تواند درخواست طلاق بدهد که پرسه سختی است و در نهایت مجبور به توافق می گردد

با سلام بعد از رسیدگی در شورا و ابلاغ رای می توانید اعسار دهید ،اگر خانومتان برای طلاق دلیلی نداشته باشد نمی توانند جدا شوند مگر اینکه شما را از طریق مهر تحت فشار قرار دهند

در صورت عدم توانایی و عدم تمکن مالی باید از دادگاه صالح تقاضای رسیدگی به ادعای اعسار کند.