آیا جرایم رایانه ای در سوء پیشینه موثر کیفری فرد ثبت می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۰ #84714689

سلام. با توجه به اینکه همه ی جرایم و مجازات در سوء پیشینه افراد ثبت می شود اما بعضی از جرایم در سوء پیشینه موثر کیفری فرد ثبت می شود؛ آیا جرایم رایانه ای مثل معاونت در جرم یا معاونت در خودکشی در سوء پیشینه موثر کیفری فرد ثبت می شود یا خیر؟
با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی؛ از آنجا که سوال شما مرتبط با بند ب از ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه ای می باشد و برای چنین جرمی مجازات حبس تا یک سال و یا جزای نقدی در نظر گرفته شده است؛ بنابراین مستندا به قانون مجازات اسلامی محکومیت قطعی کیفری چنین جرمی از جمله جرایم عمدی مندرج در ماده ۲۵ قانون مرقوم بعنوان محکومیت موثر کیفری محسوب نگردیده و صرفا مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لکن در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات.