طلاق توافقی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #84711773

هزینه طلاق توافقی برای وکیل چقدر است؟اگرزن تقاضای طلاق کند مهریه را نمی تواند بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حق الوکاله برای پرونده طلاق بر اساس توافق با وکیل تعیین می شود و نرخ ثابتی ندارد . مهریه هم در هر حال حق زن است .

ضمنا هزینه حق الوکاله با توافق با وکیل تعین خواهد شد و در طلاق توافقی هر چند طرفین اکثرا توافقاتی دز مورد بخشش تمام یا قسمتی از مهریه انجام میدهند ولی ابن امر به طور الزامی به معنای بخشش مهریه نیست و اجباری به آن وجود ندارد.

پاسخ سرکار خانم راسخ صحیح است.

با سلام
طلاق توافقی نوعی از طلاق است که در آن زوج و زوجه (زن و شوهر) بنا به هر دلیلی به این نتیجه می رسند که دیگر امکان ادامه زندگی مشترک برایشان مقدور نیست و تصمیم به جدایی و طلاق می گیرند و برای این منظور، در ارتباط با کلیه مسائل مربوط به زندگی مشترک و دیون و تکالیف آن مانند: حضانت فرزند یا فرزندان مشترک، نفقه زوجه و فرزندان، جهیزیه، اجرت المثل دوران زوجیت (در صورت وجود) و همچنین در مورد مهریه، با یکدیگر به تفاهم و توافق می رسند.