شماره مجازی در واتساپ قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۸ #84711385

با سلام یکی از دوستانم اکانتی به اسم ----- یا همون ---- داخل واتساپ درست کرد اون با دوستانش شوخی می کرد تا یکی از روز ها با یکی از دوستانش دعوا میکند و آن شخص آن ها تهدید میکند که به پلیس فتا گزارش میده دوستم میخواست بدونه اگه شماره مجازی که باهاش اکانت واتساپ درست کرده قابل پیگیری هست شماره هم مال کشور کانادا هستش دوست من فقط قصد شوخی را داشته دوست من بعد از ارسال پیام که می‌گفت من ------هستم به طرف مقابل می‌گفت که چه کسی هستش که طرف مقابل نگران نشه اگه میشه راهنمایی بکنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر واتساپ قابل پیگیری نیست ولی شاید آی پی قابل ردیابی باشد

خیر نمیتوان شماره های مجازی که را با آن اکانت واتساپ اینستاگرام تلگرام و یا هر پیامرسانی را که سرور آن در ایران نیست را ردیابی کرد

باسلام
به علت عدم دسترسی ایران به سرور واتس اپ امکان پیگیری وجود ندارد.

"با سلام"
به دلیل عدم وجود سرور های واتس آپ در ایران امکان ردیابی وجود ندارد مگر اینکه آی پی در سامانه دیگری ثبت شده باشد

ردیابی شماره های مجازی امکان پذیر نیست ولی شاید از طریق IP اینترنت مورد استفاده امکان شناسایی تحت شرایط فنی خاصی وجود داشته باشد .