می توانم از فروشنده تقاضای فسخ کنم به استناد خیار تدلیس؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۰ #84698424

سلام. بنده زمینی خریداری نموده که بعد از اخذ استعلامات توسط بنگاهی و تنظیم سند رسمی بعد از ۲۰ روز برای پروانه ساختمانی به شهرداری مراجعه نموده ام ولی می گویند عقب نشینی دارد حدود ۴۲متر حال اینجانب باتوجه به اینکه موقع تنظیم سند زیر تمام برگه ها از جمله برگه استعلامات شهرداری که عقب نشینی در آن ذکر شده است را امضا نموده ام و خیارات قانونی را از خود اسقاط نموده ام می توانم از فروشنده تقاضای فسخ کنم به خیار تدلیس ؟ فروشنده قبلا برای تفکیک زمین به اداره شهرداری مراجعه نموده و شهرداری نامه ای به اینجانب داده که موضوع تعریض به ایشان ابلاغ شده ولی وقتی دادگاه دستور داد رونوشت و سند مربوط به ابلاغیه به دادگاه ارسال شود سندی و ابلاغیه ای موجود نبود و نوشتن سندی اسکن و بایگانی نشده است و قبل از تنظیم سند مقدار تعریض به خریدار و فروسنده در جواب استعلام ارسال شده است .و فروشنده نامه ای دارد که دلیل عدم تفکیک را شهرداری قرار گرفتن در منطقه تراکم کم ذکر نموده است و حرفی از تعریض نیست .از شما عالی قدران تقاضای راهنمایی دارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هم می توانید به خیار تدلیس استناد کند و هم ماده ۳۵۵قانون مدنی

ضمن اهدای سلام و احترام
وفق ماده ۳۵۵قانون مدنی هر گاه ملکی با داشتن مساحت معین فروخته شود و بعدا مشخص شود مساحت آن کمتر است مشتری حق فسخ معامله را دارد لذا نظر به تعریض و کم شدن متراژ حق فسخ معامله برای شما ایجاد میشود