بعد فوت پدرم می تواند سند من باطل کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۲ #84680608

سلام در سال ۷۴ زمین داشتم داخل روستا منزل مسکونی بود سال ۷۶ امتیاز برق گرفتم وسال ۸۰ تا ۸۵ پدرم و برادرم از محل مسکونی خودشان به پیش خودم اوردم سال ۸۵ به گرمانشاه مهاجرت کردن برایشان یع خانه احداث کزدم و بعد مهاجرت میخواستن خانه اجاره دهند اما چون زمین خودم بود اجازه ندارم اداره ثبت در سال ۸۶ ۴۶۰ متر سند برای صادر در سال ۱۳۸۹ یک سند ۳۹۸ متر صادر کرد الان برادرم و خواهرم ادعا ابطال سند کردن کارشناس تعیین کردن (نظریه کارشناس این سند ۳ و ۶۱ فرعی بنام این بند هست اما در فاصله زمانی گرفت که کل واحد در اختیلر من نبوده ارائه دادن فیش خرید کنتور اب به اسم پدرم از طرف خواهان مبنی اینکه ۳۹۸ متر متلعق به پدرم بود و بندهیچ گونه واگذاری نامه از طزف پدر و وارث ندارم) زمین که صاحب اصلی خودم و فقط پدرم بخاطر مشکلات پیش خودم اوردم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

با درود اگر سند را قانونا اخذ کرده باشید و طبق عقود صحیح ناقله جای نگرانی نیست.
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات و مفاد اسناد و قرارداد هاست.

به نظر نمی‌رسد فیش واریزی خرید کنتور یا حتی اشتراک آب در مقابل سند رسمی مالکیت قابلیت استناد داشته باشد.