با وجود مغایرت صورتجلسه در شب دعوا و گواهی پزشکی قانونی زن همسایه، آیا می توان نسبت به این امر اعتراض و دفاع کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۳۰ #84627122

باسلام و وقت بخیر.
عصر آخر هفته به هنگام پارک خودرو در کنار خانه خود، همسایه ۴ خانه آن طرفتر، ماشین خود را در دهانه خانه ما پارک کرده بود (درحالیکه درب خانه خودشان جای دو خودرو می باشد) و امکان تردد وجود نداشت (خانه موتور رو است). لذا به صورت کاملا مودبانه تقاضای جابه جایی خودروشان را کردیم که با دعوای لفظی، فحاشی، تهدید و نهایتا کشیدن روسری و ضرب و جرح توسط زن همسایه به مادر بنده شد. ۲ ساعت بعد زن همسایه با تماس به کلانتری مدعی شد که ناخنش آسیب دیده و مامور کلانتری جراحت ناخن را قید کرد. از طرفی ما نیز فردا به پزشکی قانونی رفته و جهت جراحات وارده به مادر خود گواهی گرفتیم. (در واقع ۲ پرونده که یکی شاکی و دیگری متهم بودیم شکل گرفت). پرونده ای که ما شاکی بودیم ادامه یافت و با وجود شاهد، صورتجلسه کلانتری و اقرار متهم (زن همسایه) دادگاه به نفع ما حکم دیه صادر کرد. پرونده متقابل پس از اینکه ترک تعقیب مادر و همسر بنده صادر شده بود و متوجه ابلاغیه دادگاه از سمت پرونده ما شده بود، مجددا پرونده را اجرا کرده و بازپرس با وجود انکار ضرب و شتم مادر و همسر بنده و تنها کفایت به گواهی پزشکی قانونی زن همسایه و صورتجلسه کلانتری بدون وجود شاهد و اقرار مادر بنده، قرار جلب دادرسی صادر نمود. حال سوال بنده این است که:
۱- با وجود مغایرت صورتجلسه مامور کلانتری در شب دعوا و گواهی پزشکی قانونی زن همسایه، آیا می توان نسبت به این امر اعتراض و دفاع کرد (در صورت جلسه مامور کلانتری فقط جراحت ناخن دست و خش دست چپ اشاره شده ولی در گواهی پزشکی قانونی به جراحت ناخن در بند ۱ و جراحت های دست راست، صورت، لب، پره بینی و ... در سمت راست در بند ۲ آن نیز اشاره شده است که قطعا خودزنی است)؟
۲- در دعوا بدون اینکه همسر بنده دخیل باشد، زن همسایه ایشان را مقصر جلوه داده و گفته است بند ۲ گواهی پزشکی قانونی را همسر بنده مرتکب شده است در صورتیکه همسر بنده از خانه بیرون نیامده است و در پرونده متقابل ختی شاهد ما نیز این را تایید کرده است، آیا می توان برای این امر دفاع کرد؟
۳-آیا می توان نسبت به صورتجلسه کلانتری در روزهای بعد از دعوا اعتراض کرد و ۳ تن از همسایه ها که به ناحق و خلاف واقعیت به صورت مبهم و کلی درمورد دعوا گفته اند (هر دو طرف درگیر شده اند و فحاشی نموده اند) را جرح کرد؟
۴- با وجود رای قطعی دادگاه در پرونده اول که ما شاکی بودیم و فقط حکم به دیه برای زن همسایه صادر شده است، پس تکلیف کشیدن روسری مادر بنده در ملا عام و مزاحمت و سلب آسایش زنه مسایه چه می شود؟
باسپاس از لطف شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- جرح شهود قواعدی دارد که باید در قالب آن و در صورت وجود موارد جرح ، این اقدام را نمود
۲- گزارش کلانتری در صورتی که مخالف قرائن اتفاق افتاده نباشد به عنوان گزارش ضابط قضایی مورد قبول و وثوق دادگاه است و نمیتوان ادعای خلاف نمود.
۳- با داشتن حکم محکومیت طرف مقابلتان ، چنان تاثیر خاصی در دفاع متصور نیست چون دو پرونده مجزا است و علی الخصوص همسایگان ( یا در مقام شاهد یا در مقام مطلعین ) ادعا بر درگیری دو طرف نموده اند
۴- شهود پرونده قبلی را در این پرونده حاضر نمایید تا شهادت بر عدم حضور همسر شما در درگیری نمایند و یا به محتویات پرونده شکایت قبلی خودتان نمایید تا دادگاه آن پرونده را اخذ و مطالعه نماید
۵- در صورتی که قبلا در این پرونده تقاضای ترک تعقیب نموده اند ، قانونا میتوانند تا یک سال از تاریخ طرح شکایت ، مجددا پرونده را مفتوح و پیگیری نمایند