برای پیگیری کلاهبرداری اینترنتی، به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۸ #84624687

سلام
چند روز پیش چند تن از دوستان کاری از شهرستان به تهران آمدند قرار شد به خاطر خستگی شب استراحت کنند صبح برگردن بنده از سایت دیوار واحدی برای اجاره ۱ شب پیدا کردم گفتند نصف مبلغو بیعانه بزنید بعد انتقال دیگه جوابمو ندادن بعد چند ساعت معطلی گفتن ببخشید شماره کارت بدین مبلغ واریز میکنم ولی متاسفانه بعد اون گوشی خاموش کردن و دیگه جوابگو نیستن هم باعث آبرو ریزی بنده جلوی دوستانم شدند هم ضرر مالی بنده.
به شورا مراجعه کنم یا دادسرای جرایم رایانه ای؟
اتهام کلاهبرداری میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکواییه خود را به دادسرا بدهید چون ممکن است کلاهبرداری اینترنتی تلقی نشود و این موجب سردرگمی شما خواهد شد

تحصیل مال از طریق نامشروع صورت گرفته است
در دادسرا شکایت کنید

سلام دوست گرامی
مصداق کلاهبرداری که نمی باشد ولی بنظرم به شورای حل اختلاف مراجعه کنید زودتر به خواسته خود می رسید البته از طریق دادسرای جرایم رایانه نیز می توانید پیگیری نماید

سلام
دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا شکایت را مطرح کنید

قابل شکایت در دادسرای عمومی و یا دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا میباشد.

با سلام به دادسرای محل زندگی خویش مراجعه و در آنجا طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی نموده و پرونده به پلیس فتا ارجاع و رسیدگی تخصصی انجام میگیرد

باید به دادسرا مراجعه کنید ، ولی در پرونده های مشابه معمولا منع تعقیب میخوره این موضوع و ارجاع داده میشید به دادگاه حقوقی .