رفع ممنوع الخروجی زوج بعد از طلاق توافقی چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۳۳ #84623

سلام؛

بنده (زوج) پارسال بدلیل بدهی مهریه از طریق اجرای اسناد اداره ثبت ممنوع الخروج شدم. الان در آستانه طلاق توافقی هستیم. آیا بعد از اجرای طلاق توافقی در محضر ممنوع الخروجی خود به خود لغو می شود؟ در صورت نیاز به پیگیری لطفا بفرمایید در شهر تهران حداقل زمان لازم برای رفع ممنوع الخروجی با این شرایط چقدر هست؟

باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است بعد از طلاق خود به خود رفع ممنوع الخروج نشوید و باید مراتب را اعلام نمائید و زمان رفع ممنوع الخروجی بعد از اطمینان از طلاق یک روز کاری میباشد.