دوستم به من تهمت سرقت زده، آیا میتوانم از باب افترا از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۰۵ #84602093

با سلام
پنج سال پیش از دوست من در منزلش دزدی شد و مقداری از طلاهاشو بردن، حالا بعد این همه مدت پیداش شده و میگه تو طلاهای من دزدی و الان باید بیایی کلانتری و باز جویی بشی، میگه اون سال همه انگشت نگاری شدن جز تو.
آیا پرونده هنوز توی کلانتری باز هست؟
آیا من واقعا باید برم کلانتری یا فقط میخواد منو بترسونه؟
اگه واقعا شکایتی هست چرا اخطار نمیاد برای من؟
من میتونم به جرم افترا از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
تا موقعی ای که اخطار کتبی برای شما صادر نشده جایی نروید معمولا در اینگونه موارد شکایت افترا به جایی نمی رسد.

با سلام - با توجه به گذشت زمان احتمالا اگر پرونده ای بود الان مختومه شده وایشان از این طریق خواسته شما را بترساند تا شاید شما اقرار کنی واگر قرارباشد کلانتری از کسی بازجویی کند وبه کسی مظنون باشد برایش احضاریه میفرستد وهمین طوری که از کسی بازجویی نمیکند.بله شما میتوانید به جرم افترا شکایت کنی به شرطی که شاهد کافی داشته باشی .در غیر اینصورت اگر شکایت نکنی بهتر است .

سلام ایشان باید شکایت کند ومدارک خود را ارائه دهد . در صورت احراز جرم بازپرس شما را اخضار می کند .

سلام و درود
تازمانی که رسما از شما شکایت نکرده است و یا در حضور دو شاهد مرد به شما سرقت را نسبت ندهد نمیتوانید شکایت کنید چون ممکن است در بازجویی انکار کند.
پس فعلا صبر کنید تا زمانی که ابلاغ از دادسرا و یا کلانتری براتون بیاد.

سلام گرامی

احتمالا خواستند شما را بترسانند چون دادگاه و کلانتری بدون احضاریه کسی را بازجویی نمی کنند و حتما اگر متهم یا مظنون بودید از طرف دادگاه یا کلانتری برای شما احضاریه می آمد بنابراین نگران نباشید ضمن اینکه مدت زمان طولانی نیز از سرقت گذشته و احتمالا پرونده ایشان مختومه شده باشد

می توانید با ارائه دلیل به جهت تهمت و افترا شکایت کنید ولی بنده توصیه می کنم صبر داشته باشید.

با احترام