با تخلیه باید کامل کرایه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۱ #84600498

خالی کردن مستاجر قبل از موعد باید دایم کرایه رو پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما دارای ابهام است
شما تا زمانی که در آن محل سکونت دارید باید اجاره بها را پرداخت نمایید و در صورتی که پیش از موعد قرارداد خواستار تخلیه ملک شوید موظف به پرداخت اجاره بها تا پایان تاریخ قرارداد نخواهید بود.

با سلام
بله، چنانچه در خصوص تخلیه زودتر از موعد با موجر توافق کتبی نداشته باشید باید تا پایان قرارداد اجاره اجاره بها را پرداخت نمایید.

سوال مبهم است
اگرمستاجر هستید باید اجاره بها را تا زمان تخلیه پرداخت نمایید

باید با موجر توافق کنید در غیر این صورت باید اجاره را تا مدت پایان آن بپردازید.