آیا میتوانم این دو پرونده را در دادگاه جعل چک مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۴ #84595495

سلام. ما در رابطه با جعل چک که در سال ۹۸ صورت گرفته بود، در دادسرا شکایت و تشکیل پرونده داده ایم. جعل چک با تایید کارشناس رسمی دادگستری تایید و رای دادسرا به نفع ما داده شده است و پرونده در حال حاضر در جریان است.
۱. شخصی که جعل چک از طرف ایشان صورت گرفته شریک ما در مغازه سمساری بوده که تمام وسایل و فاکتورهای وسایل را تصرف کرده و ما فاکتوری نداریم برای اثبات وسایل نداریم، ولی پول های واریزی به ایشان و ته برگ چک های داده شده برای خرید وسایل را داریم. اما مدرکی برای پول های نقدی که پرداخت کردیم بابت خرید وسایل نداریم.
۲. همچنین ایشان مبلغ ۲۶ میلیون تومان پول در سال ۹۸، از کارت مغازه که به نام ما بوده ولی کارت در ید ایشان بوده پول برداشت کرده اند. (کارشناس حسابرسی از شورای حل اختلاف درخواست نموده ام)
سوالم این هست که آیا میتوانم این دو پرونده را در دادگاه جعل چک مطرح کنم، چطور باید مطرح کنم؟ چطور این دو پرونده را به جریان بیاندازم به صورتی که در یک دادگاه باشد و کار خیلی دشوار نگردد؟
ممنونم از راهنمایی های بی دریغ شما که بسیار کمک کننده است.

مشاوره حقوقی جعل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید که بایستی مستقل طرح شوند.

بادرودوسلام می بایست هرکدام مجزا طرح و رسیدگی شود.

باسلام و درود
موضوعات ارتباطی بهم نداشته و باید جداگانه مطرح گردد

چنانچه دعوای ضرر و زیان ابتداء در دادگاه کیفری مطرح و صدور حکم کیفری به جهتی از جهات قانونی با تاخیر مواجه شود، مدعی خصوصی می‌تواند با استرداد دعوی، برای مطالبه ضرر و زیان به دادگاه حقوقی مراجعه کند،و در این مورد شما باید تمامی دعاوی مرتبط یا با وحدت منشا خود را در دادگاه حقوقی مطرح فرمایید

هر کدام باید جداگانه مطرح و رسیدگی شود.

خیر این دو پرونده ارتباطی باهم ندارند و امکان طرح در یک دعوا وجود ندارد .

دو موردی که بیان کردید باید از طریق طرح دعوای حقوقی پیگیری شوند و جعل در دادگاه کیفری در جریان رسیدگی است بنابراین با هم ارتباطی ندارند.