هم وکیل و هم خودم میتوانیم همزمان پیگیر دادخواست باشیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴ #84591310

سلام

درخواست ترک انفاق و نفقه متاسفانه همراه با دادخواست مهریه انجام نشده،حالا وکیل تازه بابت ترک انفاق و نفقه اقدام کردن.

من میتونم خودمم جداگانه دادخواست بدم که خیالم راحت تر شه؟

در ضمن فعلا طلاق نمیخواهم بگیرم، با وجود تحمل بی حرمتی و توهین های فراوان شوهرم و نبودنش در منزل.

خواهان منزل جداگانه میتونم باشم؟

زندان رفتن حتما ایشان را میتوانم خواهان باشم؟

تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخوایت==ست نفقه و مهریه را نمی توان با هم مطرح کرد و و کیل هم فقط در حدود وکالت نامه و قرارداد مسئولیت دارد . اما شما می توانید دادخواست مستقلی که طرح کرده اید را پیگیری کنید .ترک انفاق مجازات حبس دارد اما ممکن است تخفیف مجازات داده شود و جزای نقدی تعیین کنند . درخواست منزل جداگانه زمانی میسر است که بودن شما در منزل مشترک باعث خوف ضرر جانی یا مالی یا حیثیتی گردد .

اگر خوف جسمانی و مالی و حیثیتی داشته باشید می توانید با اثبات این موارد از دادگاه تقاضای منزل جداگانه نمایید،خیر نمیتوان هم زمان دو دادخواست داد

شما میتوانید بابت مهریه دادخواست دهید . چون درمهریه وکیل ندارید و می توانید خودتان انجام دهید

من میتونم خودمم جداگانه دادخواست بدم که خیالم راحت تر شه؟

خیر برای یک موضوع نمی توان دو بار د ر خواست داد
در ضمن فعلا طلاق نمیخواهم بگیرم، با وجود تحمل بی حرمتی و توهین های فراوان شوهرم و نبودنش در منزل.

خواهان منزل جداگانه میتونم باشم؟
تنها در صورتی که قاضی تشخیص دهد در خانه شوهرتان امنیت جانی ندارید می شود

زندان رفتن حتما ایشان را میتوانم خواهان باشم؟

اگر ایشان حقوق مالی شمارا پرداخت نکند بله می توانید حکم جلب بگیرید

سلام و وقت بخیر
امکان مطرح نمودن دو دادخواست در موضوع یکسان وجود ندارد . در صورتی که ۶ ماه ترک انفاق صورت گرفته باشد می توانید حکم جلب زوج را بگیرید.بی حرمتی و توهین از موارد عسر و حرج می باشد که دلیلی برای طلاق می توان قرار داد.