ایا از تاریخ ۹۸/۹/۱۰ که عدم حضور گرفته ام میتوانم جهت در خواست وجه زیان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۲ #84580333

با درود . اپارتمانی را فروخته ام و و تاریخ حضور در محضر ۹۸/۳/۱۰ بود که بدلیل کار شکنی خریدار نتوانستم بموقع انتقال بدهم و با شکایت ایشان محکوم به پرداخت شش ماه وجه زیان تا تاریخ ۹۸/۹/۱۰ شدم ..اما با فراهم شدن شرایط انتقال با ارسال اظهار نامه با پیوست استعلامهای شهرداری دارایی و اعلام تاریخ حضور در تاریخ ۹۸/۹/۱۰ خریدار جهت انتقال حاضر نشد لازم بذکر است خریدار ۵۰ میلیون بابت باقیمانده ثمن معامله را بدهکار است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ثمن و خسارات باقی مانده قابلیت مطالبه دارد.

با درود
میتوانید به استناد مدارک ومنضمات خو دادخواست مطالبه وجه التزام و خسارت وارده را اقدام نمایید

دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله و خسارات قراردادی بدهید .

باسلام
از زمانی که شما باید سند میدادین تا اعلام آمادگی شما خریدار مستحق وجه التزام می باشد

خسارت از زمان گواهی عدم حضور محاسبه می گردد شما می توانید دادخواست الزام به پرداخت ثمن باقیمانده به انضمام خسارت قراردادی را مطرح نمایید

موضوع بستگی به مفاد قراردادی که فی مابین دو طرف وجود دارد داشته و شما می توانید بند به بند قراردادتان را مطالبه نمایید.

باقی مانده ثمن و خسارات قابل مطالبه است.