آیا میتوانم با کفالت مادر معافیت بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۷ #84572207

۱۵ سال از طلاق پدر و مادرم میگذرد. مادرم ازدواج مجدد کرد و مجدد جدا شد و الان مجرد هست

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید کغالت ایشان رابعهده بگیرید

با سلام
برای این امر بایستی اولا مدت ۵ سال از طلاق مادرتان گذشته باشد
دوما مادر شما مستمری بگیر یا حقوق بگیر نباشد
سوما غیر از شما فرزند ذکور بزرگتر از شما نباشد

عرض ادب
چنانچه از زمان آخرین طلاق حداقل ۵ سال گذشته باشد میتوانید از معافیت کفالت استفاده نمایید .

باسلام
درصورت اثبات اینکه شما نان آور ایشان هستین میتوانید معافیت کفالت بگیرید

با سلام
با احترام به اساتید گرامی در خصوص پاسخ ها
شما فرزند پدر و مادری هستید که ۱۵ سال از طلاق ایشان گذشته است
ازدواج مجدد مادر مانع کفالت شما میگشت
ولی در حال حاضر به دلیل طلاق مجدد
سرپرستی ایشان با شما میباشد
اگر برادر بزرگتری نداشته باشید و یا وارد دوران غیبت نشده اید یا سرباز فراری نباشید
با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ و تکمیل دفترچه اعزام(قسمت مربوط به کفالت)
در ماه های آتی به کمیسیون کفالت واقع در اداره نظام وظیفه به همراه مادرتان دعوت خواهید شد
نماینده دادستان-رئیس سازمان نظام وظیفه و ...افراد حاضر در کمیسیون میباشند
در صورت تایید در کمیسیون،کارت معافیت موقت به مدت ۳۰ ماه برای شما تعلق خواهد گرفت.
با گذشت ۳۰ ماه در صورت عدم ازدواج مادرتان،خودکار کارت معافیت دائمی صادر خواهد شد.
موفق باشید

با سلام و احترام
از زمان آخرین طلاق چند وقت گذشته
اگر پنج سال هست بله میتوانید اقدام کنید.
موفق باشید.

چنانچه از زمان آخرین طلاق حداقل ۵ سال گذشته باشد میتوانید از معافیت کفالت استفاده نمایید .