مالک میتونه دستور تخلیه بگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۸ #84571526

با درود و احترام
بنده بمدت چهار سال به همراه پدر و مادرم در آپارتمانی اجاره نشین هستیم خودم ضایعه نخاعی هستم و تحت حمایت یهزیستی هستم پدر و مادر هم بالای ۹۰ سال سن دارند ، امسال مالک خواهان افزایش ۱۰۰ در صدی اجاره شده برای تمدید اجاره نامه ، بنده حاضر شدم تا ۵۰ درصد به مبلغ اجاره بها افزایش بدم ولی مالک قبول نکرده ، سوالم اینه با توجه به شرایط موجود خودم و پدر و مادر امکان اینکه بتونم از طزیق قانونی اجاره نامه را تمدید کنم وجود داره و آیا مالک میتونه دستور تخلیه بگیره ؟در ضمن پارسال اجاره نامه را در مشاور املاک بصورت عادی و بدون امضای دو شاهد تنظیم شده

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به مصوبات قانون کرونا امکان تخلیه وجود ندارد

باسلام واحترام امکان دریافت دستورتخلیه نمیباشد باتوجه به شرایط میتوانید اجاره بها را به میزان مصوبه افزایش دهید

این مقدار افزایش قانونی نیست و اینکه باتوجه به عدم رعایت شرایط قرارداد اجاره و نداشتن دو شاهد دستور تخلیه فوری صادر نمیشود

با احترام بله امکان پذیر است اقدام کنید

بسمه تعالی : سقف افزایش اجاره‌بهای مسکن ۱۴۰۱نسبت به اجاره‌بهای سال ۱۴۰۰، در تهران حداکثر ۲۵ درصد، کلان‌شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت ۲۰ درصد و سایر شهرها ۱۵ درصد به تصویب رسیده لذا در صورت تخلف موجر به سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه فرمایید یا تماس حاصثل نمایید

با توجه به نداشتن امضای شهود امکان اخذ حکم تخلیه می باشد و نه دستور تخلیه.

در حال حاضر سخت گیری کمتری نسبت به مصوبه انجام می شود با این حال شما می توانید بدان استناد نمایید