آیا با کپی میتوان جعل امضا زو اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #84566185

من توی یک نامه معرفی ب بانک بجای کارفرما امضا زدم..ک البته خودشون تلفنی به من اعلام کردن ک جامن امضا کن،اون نامه واسه گرفتن دسته چک ب بانک داده شد..الان من رفتم اداره کار شاکی شدم و کارفرما مجبور شده حق و حقوق منو بده،منو تهدید کرد ک اگه انصراف ندم ب جرم جعل امضا شاکیم میشه..منم انصراف ندادم..اونم شکایت منو کرده..الان چی میشه؟حکم من چیه؟؟چطوری ثابت کنم ک ایشون ب من اجازه داده بود..واینکه در غیابش تمام بیمه نامه ها و نامه ها رو من امضا میکردم و ایشون ب من اذن شفاهی داده بود..

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دو شاهد قابل اثبات است،که البته توصیه ی من به شما استفاده از وکیل است تا خدایی ناکرده محکوم نشوید