آیا پرینت از اسکرین شات پیام در واتساپ مدرک معتبری هست که دادیار شخص را احضار کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۰۳۳ #84562730

ایا در سامانه ثنا در قسمت روند پیگیری پرونده احضار متهم توسط دادیار در مرحله تحقیقات مقدماتی درج خواهد شد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله درج خواهد شد

بعنوان اماره قابل استناد می باشد

سلام به عنوان یه اماره میتواند استفاده شود

در کنار دلایل دیگر می تواند بعنوان یک اماره مورد استفاده قرار گیرد.

اسکرین شات بعنوان اماره قابل استناد می باشد.

با سلام
بله، در روند کار ارسال ابلاغیه به مشتکی عنه درج میشود. ولی مفاد ابلاغیه و تاریخ حضور ایشان نشان داده نمیشود.
اسکرین شات جزء قرائن و امارات محسوب میشود.

موفق باشید

با سلام
بله اسکرین شات اماره محسوب میشود و قاضی میتواند به آن استناد کند