آیا پلیس با مشاهده پیامی مبنی بر رابطه نامشروع،موضوع را پیگیری میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #84522926

سلام
وقت بخیر
چندوقت پیش یکی از دوستانم در تلگرام به فرد دیگه ای میگه که با خانمی از طریق تلگرام چت مستهجن داشته است.اگر آن فرد این پیام دوستم را که در آن چنین ادعایی کرده به پلیسی نشان دهد،آیا پلیس به صرف مشاهده ی این پیام موضوع راپیگیری می کند؟
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا پلیس به صرف مشاهده ی این پیام موضوع راپیگیری می کند؟
خیر
تنها اگر در دادسرا شکایت کند و دادیار ادله را کافی بداند قرار جلب به دادرسی صادر می کند

خیر. باید شاکی شکایت کند.

خیر شکایت شاکی نیاز است

پلیس همچنین اختیاری نخواهد داشت

سلام خیر .