وکالت داشتن دلیل بر مالکیت است؟

پرسیده شده
۶۵ پاسخ ۲۸,۲۹۰ #84521973

آیا شخصی با داشتن وکالت و بدون داشتن مبایعه نامه یا قولنامه و بدون پرداخت ثمن میتواند احراز مالکیت کند؟
و اگر سند به نام خود زد قابل بازگشت هست؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف داشتن یک وکالتنامه دلیلی برای مالکیت نیست. اگر در وکالتنامه اختیار بنام زدم حتی بنام خود را داشته باشد مشکلی نیست ولی اگر چنین قیدی نباشد مجاز نیست وقابل پیگیر است

باسلام وکالت متفاوت از مالکیت می‌باشد

با درود و احترام
صرف وجود وکالت دلیل بر مالکیت وکیل نیست و برای مالکیت نیاز به اقدام دیگری نظیر انتقال مورد وکالت می‌باشد. لذا با توجه به نوع و شرح وکالت باید اظهارنظر و اقدام نمود.
موفق باشید

خیر وکالت داشتن دلیل بر مالکیت نیست

باسلام
در بحث مالکیت اسنادی وجود دارند که در مراجع قانونی تثبیت گردیده اند و استناد به آنها قابل انکار است لیکن در انتقال سند مالکیت نیز ، بایستی به مفاد وکالتنامه و اختیاراتی که تفویض شده رجوع نمود.

وکالت دلیل مالکیت نیست ولی اقدامات وکیل در نفس وکالت موثر و امضا وکیل برای انتقال به منزله امضا موکل می باشد . اگرچه امکان ابطال سند انتقال و بازگشت ملک نیست ولیکن حقوق موکل محفوظ می باشد و وکیل پاسخگوی موکل خواهد بود.

بنام خدا،وکالت داشتن دلیل مالکیت نیست.