وکالت میتواند بدهد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۸ #84519005

سلام خوبید من --------- هستم فوفق لیسانس حقوق قضایی دارم دوستم میخواد مهریه خودش را اجرا بگذارد و از انجایی که الزامی شده که اول از طریق دفتر ازدواجی واداره ثبت اسناد و املاک اجرا گذارند.. میخواد به صورت ثبتی و سمی به من وکالت بده که من وکیلش باشم وخودم تنهایی برم واسه کارهاش.. اول دفتر ازدواجی، وبعد اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان.. طبق قانون و رویه حاکم میتونم یا خیر؟؟ لطفا دقیق بگین چون خیلی ضایع هست برم اداره ثبت اسناد و املاک بعد بگن نه باید خودش بیاد؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فقط به وکیل میتواند وکالت دهد

تنها به وکیل دادگستری می توانند وکالت دهند

خیر امکان انجام کار توسط شخصی غیر از خود طرف و وکیل دادگستری وجود ندارد

باسلام درصورتی که پروانه وکالت ندارید نمیتوانید برای دوستتان وکالت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نمی توانید وکیل دادگستری باید باشید و پروانه وکالت داشته باشید

سلام وکالت فقط به وکلای دادگستری امکان پذیر است.

درود بر شما
وکالت فقط به وکیل دادگستری امکان پذیر است.