از کجا باید بدونم این سه سالی که حقوق به من پرداخت شده همون چیزی هست که باید پرداخت میشده و کارفرما حق و حقوقمو ضایع نکرده؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۸ #84503817

با عرض سلام و وقت بخیر من حدود سه سال کارمند شرکت پیمانکار بک کارگاه دولتی بودم.این شرکت پایان هر سال قرارداد را میاورد و با حقوق حداقل کارگری از همه امضا میگرفت ( علیرغم کار دور از شهر و تخصصی بودن کار و شب کاری و تعطیل کاری و ...) من هم امضا میکردم ولی قرار داد ۹۹ رو که آخر سال آوردن رو امضا نکردم و به خاطر همین، وضعیت خدمت من که معافیت تحصیلی بود رو بهونه کردن و اخراجم کردن. آخرین تاریخی که حقوق و بیمه برای من رد شده اسفند ۹۹ بود در واقع الان من برای سال ۹۹ قراردادی ندارم. یه نامه نوشتم دادم به سرپرست شرکت که به من نامه عدم نیاز بدید اونم گفت اول قرارداد ۹۹ رو امضا کن تا نامه عدم نیاز بدم ولی من قبول نکردم. حالا قصد دارم اگر حق و حقوقی دارم ازشون بگیرم.همچنین از کجا باید بدونم این سه سالی که حقوق به من پرداخت شده همون چیزی هست که باید پرداخت میشده و کارفرما حق و حقوقمو ضایع نکرده؟ . لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید صورت حسابتونو بررسی کنید.

بادرودوسلام ازطریق اداره کارپیگیری و اقدام نمایید.

کارفرما مکلف به پرداخت حداقل های تعیین شده در قانون کار می باشد و توافقی برخلاف آن فاقد اعتبار است در خصوص قرارد داد کار باید در ۴ نسخه تنظیم شود یک نسخه دست کارگر یک نستخه کارفرما یک نسخه نماینده کارگران یک نسخه اداره لذا شما باید قرارداد کار خود را داشته باشید و در خصوص داشتن کارت پایان خدمت در قانون کار اشاره ای نشده لذا شما به اداره کار مراجعه و طرح دعوا در خصوص مطالبه حقوق و مزایا و درخواست بازگشت به کار را به هیات تشخیص داده و تشخیص موجه یا غیر موجه بودن اخراج با هیات های حل اختلاف اداره کار می باشد. در صورت حکم به بازگشت به کار کارفرما ملزم به پرداخت حق السعی از تاریخ اخراج شما می باشد.

از طریق اداره کار پیگیری کنید.

با سلام. از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است.

از طریق اداره کارشهرستان وطرح شکایت می توانید نسبت به میزان حقوقی که در این چندسال می بایست به شما پرداخت شود رسیدگی کرد وهمچنین می توانید با ارائه پرینت حساب بانکی میزان کسری حقوق خودرا پیگیری نمائید

از طریق اداره کار اقدام کنید