فروش گل و ماریجوانا، چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۶۳۱ #84502484

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم جرم خرده فروشی گل یا ماریجوانا چیست؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا خرده فروشی زیر ۵۰ گرم می باشد و مجازات ان هم، تا چهار میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.

ماریجوانا و گل ، همان گراس است که در قانون مواد مخدر، مجازات آن بدین شکل امده است:

‌ماده ۴ ـ هر کس بنگ، چرس، گراس، تریاک، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر یا ارسال نماید یا مبادرت به تولید، ساخت، توزیع یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد مذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود: (اصلاحی ۱۶/۰۹/۱۳۸۹)

۱ ـ تا پنجاه گرم، تا چهار میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.

۲ ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهار میلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم ‌بداند تا سه سال حبس.

۳ ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال‌ حبس.

۴ ـ بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم. (اصلاحی ۱۶/۰۹/۱۳۸۹)

‌تبصره ـ هرگاه محرز شود مرتکبین جرائم موضوع بند ۴ این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آنها هم نشده و مواد،‌بیست کیلو یا کمتر باشد دادگاه با جمع شروط مذکور آنها را به حبس ابد و هفتاد و چهار ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از همان جرم محکوم می‌نماید. در اوزان بالای بیست کیلوگرم مرتکبین تحت هر شرایطی اعدام می‌شوند. (اصلاحی ۱۶/۰۹/۱۳۸۹)