با دخالت مادر زن در زندگی چطور برخورد شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #84481609

سلام من قبلا اعتیاد داشتم خانواده ها میدونستن به اصرار خانومم رفتم کمپ و ترک کردم در طول زندگی دوباره لغزش کردم و به مدت شیش ماه گرقتار شدم این دفعه مادر زنم بهم مهلت داد که ترک کن وگرنه اجازه زندگی با دخترش رو به من نمیده. یک روز که خونه نبودم اومده خانومم رو برده خونش و خونه رو قفل کرده علت رو پرسیدم گفت وقتی ترک کردی و یه کار خوب پیدا کردی بیا دنبال زنت منم رقتم خونه پدرم و در عرض یک ماه هم ترک کردم هم یه کار خوب پیدا کردم. وقتی رفتم دنبال زنم مادرش اجازه نداد و گقت باید جدا بشین در صورتی که خانومم دوس نداره از من جدا بشه منم هم دوس ندارم زندگیم به هم بخوره. الان هرچی با واسطه رقتیم خونشون تا یه فرصت دیگه بدن گوش نمیدن. الان دو ماهه که جدا هستیم، مادرش به خانومم گقته اگه بری سر خونه زندگیت دور خانوادت رو خط بکش اون بنده خدا هم مونده چیکار کنه. حالا مادر خانومم هیچ کاری نمیکنه با اینکه درخواست طلاق با خانومم هستش ولی تا حالا پا پیش نذاشتن من دیگه خسته شدم و نمیدونم باید چیکار کنم لطقا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سعی کنید بصورت دوستانه حل کنید موضوع رو نهایتا یک اطهارنامه بفرستید برای خانمتان و دعوتشان کنید به ادامه زندگی مشترک و یک تعهد محضری هم به خانواده خانمتان بدین که دیگه دنبال مواد نمیرید

بسمه تعالی : فرض موارد مذکور خدمت شما برادر عزیز و گرامی عرض کنم این مسئله رو باید در چندین موضوع مورد بررسی قرار داد و صرف بیان مطالب قانونی نمیتوان شما رو به نتیجه مطلوب رساند ولی با توجه مقال و مجال در این سایت لاجرم به چند مورد قانونی و چند مورد از روانشناسی و روانشناختی و راهکارههای خواسته شده اشاره میکنم .
۱) از نظر قانون مادر زن نمیتواند از تمکین زوجه به هر دلیل و علت جلوگیری نماید مگر بخواسته زوجه : لذا چنانچه از منظر قانون بررسی شود با طرح دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین زوجه میتوانید طرح دعوا کنید اما قبل از طرح دعوا اظهار نامه ایی مبنی بر الزام به تمکین زوجه و رفع موانع موجود ارسال و از عواقب عدم تمکین و رفتار غیر قانونی مادر زوجه ایشان زا مطلع نمایید . و قدمهای بعدی که بوجود خواهد آمد ..
۲) میتوانیذ صرفا از مادر زوجه بعلت ممانعت از تمکین همسرتان بصورت غیر قانونی و غیر شرعی شکایت کنید و قبل از شکایت همچنان با ارسال اظهار نامه ایی ایشان را از مراتب شکایت بعدی مطلع و هر گونه عواقب شرعی و قانونی را متوجه ایشان کنید .

و اما مهمترین مورد قابل بحث اینکه : زن بدون رضایت شوهر خود نمیتواند به اراده شخص دیگری ولو والدین خود از انجام وظایف زناشویی و همسر داری خودداری نماید که این رفتار از افعال حرام بوده و دارای اثرات حکم فقهی از جمله نشوز کلی و دایمی زوجه و محرومیت از کلیه حقوق زوجه از جمله خروج از منزل و تبعا محرومیت از رابطه با اقوامو آشنایان و ....که مبحث سنگینی در این باب قابل ذکر است .
اما از نظر روانشناسی :
بالیقین این رفتار را از دیدگاه یک مادر و یک زن نیز باید مد نظر قرار داد و علت این رفتار را بررسی نمودکه مهمترین علت آن عدم اعتماد از سلامت و صحت و امنیت دختر و مبهم بودن آینده زن میباشد که میتوان بعنوان رفتار غریزی و ذاتی از آن یادکرد و با کمی تفکر و اندیشه اگر به این قضیه نگاه کنیم کار غیر عادی نبوده و از صنف تمامی رفتارهای مادرانه است و اگر با دقت و ظرافت بیشتری نگاه کنید خواهید یافت که همسرتان نیز در این باب با مادرخود بیشتر توافق دارد و با سایه نشینی مطالب خود را در وضوح کلام مادر بیان میدارد .. لذا با توجه به موارد مطروحه اگر راهکار منطقی و عرفی و عقلانی از این حقیر با تجربه ایی بسیار در این موارد بخواهید بهترین راهکار را در یک جمله کوتاه ومختصر تقدیمتان میکنم :
برادر عزیز با عمل و رفتار های شایسته و توکل به پروردگار با ایمانی خالصانه و صادقانه و عشق به همسر خود اعتماد از دست رفته را به ایشان بازگردان وبگذار با سیر در اعمال مثبت شما، خودشان به سوی زندگی بازگردند که این عمل وتمکین دیگر گسستنی نخواهد بود انشاءالله