وکالت ملک ورثه ای باطل بشه با داشتن صلح و مبایعه نامه قدم بعدی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۷ #84469833

ملک از شوهرم (متوفی) با وکالت همه وراث بهم رسید. ملک تعاونی نظامی بود که ۶ سال پیش زمان فوت شوهرم وکالت بردم حالا نمی دونم بهم انتقال دادن یا فقط تحویل الان مادر شوهرم ( یکی از ورثه که وکالت داده بودن ) فوت شده. نمیدونم الان مالکم و تعاونی مربوطه همان سال بنامم زده یا نه و آیا می تونم بفروشم یا خیر و در دفتر خانه مانع من میشن اما اگه نشد من به وکیل مراجعه کنم طرع اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رو برام پیگیری می کنه؟ که مجوز فروش بهم بدن؟
باید عرض کنم که قبلا از مادر شوهرم مبایعه نامه دارم که سهم ارثشون رو به من فروختن و صلح دستی که صلح کردن و با امضا شهود. و چقدر زمان میبره دادگاه بهم اجازه فروش بده. در ضمن مدتهاست که از برادر شوهرهام خبری ندارم. نه آدرسی نه چیزی. فوت مادر شوهرم رو از طریق فامیل دور تو فضای مجازی متوجه شدم.
آیا من باید آدرس داشته باشم برای احضاریه که دادگاه بهشون میده یا خود دادگاه اقدام می کنه؟
تشکر از دلسوزی شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحاتی که دادین متاسفانه واضح نبود ، مثلا نگفتین که عنوان وکالتنامه برای چه بوده است