ایا شکایت تخریب به تنهایی میتواند جرم باشد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۱۰ #84432626

سلام وقت بخیر
علیه شخصی با چند عنوان طرح شکایت کیفری نمودم
که به بعضی از انها رای برایت داده شد وبعضی دیگر اصلا رسیدگی واظهاری نشد..
حال سوالم اینه که ایا به اتهامایی که اظهار رای نشده
میشه دوباره طرح کیفری داده؟
ایا سرقت از علمک گاز منزل جز شکایت توسط من میشه یا اینکه باید اداره گاز پیگیر بشه؟
((اخه اداره گاز گفت اموال دولت ولی در اختیار عموم یا خصوص است))

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اعلام جرم نمایید.

با سلام
شما می توانید اعلام جرم نمایید

با درود . سرقت جرم می باشد و شما می توانید پیگیری کنید .

باسلام
درخصوص سرقت اموال عمومی شما میتوانید گزارش دهید ولی به عنوان شاکی نمیتونید طرح دعوا کنید.

سلام تخریب و سرقت اموال عمومی میتوانید به دادستانی اعلام نمایید موفق باشید

با سلام
در مورد برائت میتوانین در مهلت قانونی اعتراض بزارین و در مورد موارد دیگه که رسیدگی نشده قابل طرح نیز می باشد اگر چه قاضی باید به تمام عناوین مطرح شده باید رسیدگی نماید

اگر به اتهامات رسیدگی نشده است امکان طرح مجدد شکایت وجود دارد.