در صورت فروش خانه پدری بدون سند رسمی قاتل از خانه پدری ارث میبرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۲۱ #84424120

باسلام.آیا اکر کسی برادر خود به قتل برساند و در صورت فروش خانه پدری بدون سند رسمی قاتل از خانه پدری ارث میبرد

مشاوره حقوقی ارث
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ، ارث خواهد برد

با سلام،قتل مورث مانع ارث است اما در سوال شما بله ارث خواهد برد

فقط در صورت قتل وصی ارث منتفی میشه در این مورد برادر حتما حاجب زیاد دارد

سلام
بله مانعی وجود ندارد و ارث خواهد برد

با سلام
فاتل از پدر خو ارث میبرد اما از مقتول ارث نمیبرد

با سلام
اگر شخص قاتل بالفرض پدر خویش را به قتل برساند در اینصورت از مقتول ( پدر خویش ) ارث نخواهد برد اما در مورد موضوع شما منعی وجود نخواهد داشت

باسلام .بله ارث میبرد .زیرا قاتل پدر نبوده است.قاتل از مقتول خود ارث نمیبرد