آیا به علت اینکه تا به امروز هیچ ادعایی نکرده است، اکنون می تواند خسارت دریافت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۸ #84415184

سلام
۱۵ سال پیش معامله ای بین پدرم و شخصی انجام شده است، معامله باطل شده است حال ۵ سال در زمان زنده بودن پدرم و ده سال بعد از فوتشان شخص معامله کننده از ورثه درخواست ثمن معامله و خسارت به روز را کرده است.
آیا به علت اینکه تا به امروز هیچ ادعایی نکرده است، اکنون می تواند خسارت را بگیرد؟
و یا فقط ثمن معامله را از ورثه می تواند بگیرد؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت ابطال معامله واسترداد ثمن وخسارات احتمالی را می تواند در خواست نماید

درهرصورت می تواند مطالبه ثمن کند و امکان پرداخت براساس شاخص وجود دارد

بایستی مدرک ایشان بررسی شود