آیا با وجود این مسائل آیا خواهرم میتواند خودش بدون نیاز پدرم درخواست طلاق بدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #84407027

سلام خسته نباشید
خواهر من با مردی عقد کرده اما بعد از گذشت ۱ سال به دلیل مشکلات اخلاقی مرد، خواهرم خواستار طلاق است اما مشکل اینجاست که یکی پدرم موافق طلاق نیست و دیگری اینکه خواهرم ۱۶ سالش است و به ۱۸ سال یعنی سن قانونی نرسیده در ضمن رابطه داشته اند.
میخواهم بدانم آیا با وجود این مسائل آیا خواهرم میتواند خودش بدون نیاز پدرم درخواست طلاق بدهد؟
لطفا کمک کنید.
مرسی از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و عرض ادب
خواهر شما میتواند باارایه دادخواست به دادگاه در خواست طلاق بنماید و دادگاه بعد از ۴ جلسه مشاوره خانواده اگر امکان سازش بین طرفین امکان نباشد و بارضایت طرفین از یکدیگر طلاق بگیرند و طبق قانون مدنی اگر مرد زوج میلی به طلاق نداشته باشد خواهر شما نمیتواند طلاق بگیرد و اگر زوج ابتلا به بیماری صعل الاج یا مواد مخدر باشد میتواند خواهرتان طلاق بگیرد.
با تشکر سعید دادی

خواهر چون زیر ۱۸ سال دارد بدون پدر نمی تواند اقدام کند