میتونم سفته ها را به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۴ #84401108

باسلام
من سال ۹۵ با یه دختر خانم ازدواج کردم برای خانوادش بعد چند روز عقد ۲۰ میلیون پول قرض دادم
تا به الان که ۴سال میگذره هنوز پرداخت نکردن در مقابل مبلغ سفته ارائه داده حال کارمون به طلاق کشیده و من اون ۲۰ میلیونم را میخوام میتونم سفته ها را به اجرا بذارم؟ سفته هم امضا اول دارد هم پشتش دوتا امضا دارد که ظهر مینا من قانون فقط یدونه اثر انگشت داره میتونم درخواست کنم به لرزه نگاری آگاهی که اثبات بشه امضاهای گذاشته شده.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
بنده حتی دیر کرد و هزینه دادرسی نمیخوام فقط مبلغی که دادم را میخوام.
حتی به برادرش هم قرض داده بودم پول هاش را پس داده و سفته هاشو گرفته.
من بخاطر اینکه خانواده همسرم هست کوتاه اومدم و هیچ وقت ازشون درخواست نکردم به پس دادن مبلغ.
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی سفته
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه مطالبه نمایید و در صورت عدم پرداخت سفته هارو واخواست و به اجرا بگذارید .

سفته ها قابل مطالبه می باشند

سلام
بله شما می‌توانید مطالبه کنید

سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه میزان طلب را مطالبه و برای پرداخت مهلت قرار دهید و سپس در صورتی که ترتیب اثری داده نشد با وخواست کردن سفته ها ، اقدام قانونی انجام دهید .
تاریخ ارسال اظهارنامه تاریخ مطالبه شما محسوب می‌گردد
موفق باشید

سفته ها را واخواست نمایید و مبلغ انرا مطالبه کنید

با عرض سلام شما می توانید مطالبه کنید .

باسلام میتوانید مطالبه کنید ودرصورت عدم پرداخت واخواست نمایید و به اجرا بگذارید.