باید چکار کنم که بتوانم دوباره پرونده اعسار خود را به جریان بگزارم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۳ #84394014

سلام.بنده در روز مقرر که قرار بود شاهدین خود را برای اعسار به دادگاه ببرم به علت کسرت پرونده های که در دادگاه داشتم.به اشتباه به شعبه دیگری رفتم و منتظر ساعت دادگاه ماندم و چند باری هم از دفتردار دادگاه پرسیدم نوبت من نشده.و او هم در جواب گفت هر وقت نوبت شما شد صدا میکنم.من نیز منتظر ماندم.تا وقت از زمان دادگاه گزشت بعد دوباره به دفتر دار دادگاه گفتم نوبت من نشده.او دفتر خود را نگاه کرد و بعد پرسید اسم شما چیست من هم اسم خود را گفتم.و او در جواب گفت شما امروز دادگاه ندارید.من تعجب کردم و بعد آمدم از دژبانی درب دادگاه گوشی خود گرفتم و بعد به قسمت ابلاغ گوشی خود رفتم به یک باره دیدم من به اشتباه به آن شعبه رفته بودم سریع خود را به شعبه ای که دادگاه داشتم رساندم نیم ساعت از وقت دادگاه من گزشته بود و هر چه به دفتر دار گفتم من آمده بودم ولی اشتباهی به شعبه دیگری رفته بودم و او گفت دیگر وقت گزشته کاری نمی‌شود کرد.خلاصه قاضی اعسار مرا به علت نیاوردن شاهدین نپذیرفته بود.حال من باید چکار کنم که بتوانم دوباره پرونده اعسار خود را به جریان بگزارم تا رسیدگی شود تا شاهدین خود را بیاورم.ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست اعساری دوباره مطرح نمایید

با سلام
مجدد دادخواست اعسار بدهید

بادرودوسلام مجدددادخواست اعسار دهید.

باسلام
مجددا دادخواست اعسار مطرح نمایید

با احترام مجددا دادخواست دهید

باید مجددا دادخواست اعسار بدهید

باسلام
میتوانید اعتراض نمایید تا به تجدیدنظر ارسال شود