صدور قرار تعلیق در دادسرا چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۱ #84383

سلام. من چند وقت‌ پیش داشتم میرفتم قسط گوشی پرداخت کنم در خیابان دستگیر شدم و گفتن بخاطر حضور در تجمعات باید ببریمت بازداشتگاه. در صورتی که تجمعی نبود آن ساعت. بعد از دو سه روز قاضی به بازداشتگاه آمد و از همه بازجویی میکردن در آنجا من توضیح دادم که جرمی مرتکب نشدم و داشتم میرفتم قسط گوشیم رو بپردازم. یه عده از افراد بازداشت شده را به زندان فرستادند. من و چند نفر موندیم. بعد از چند روز مرا به دادسرای جنایی بردند و دوباره با همون قاضی صحبت کردم و با قرار کفالت آزاد شدم. یک ماه بعدش از طرف دادسرا به منزل ما تماس گرفتند که باید من فردا در آنجا حاضر شوم. وقتی به دادسرا رفتم گفتند یک سال تعلیق برات صادر شده و امضا کن. میخواستم بپرسم آیا مشکلی برای من وجود دارد؟ من واقعا جرمی مرتکب نشدم و کسی هم چیزی به من نگفت. آیا من محکوم میشم؟ آیا بعد از گذشت مدت یکسال تعلیق مشکلی دیگه پیش نمیاد واسم؟
خواهش میکنم پاسخ بدین.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه جرمی مرتکب نشده باشد برای شما مجازاتی منظور نخواهد شد. لذا اگر در این یک سال جرمی مرتکب نشوید از بین خواهد رفت و اگر مجددا مرتکب جرم شوید مجازات قبلی برای شما منظور نخواهد شد.