آیا وجود شاهد در دادگاه، تاثیری در روند پرونده خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۷ #84375262

خانمم بعد از ترک منزل مبنی بر ضرب و جرح عمدی شکایت کرده، گواهی پزشکی قانونی هم داره اما من نزدم اصلا یازده ماه هم خانمم خونه پدرش بوده در حالی که شاهد دارم و خودمم تو منزل پدری سکونت دارم.
آیا وجود شاهدین من تو دادگاه تاثیری در پرونده داره؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
پذیرش اظهارات شهود بستگی به نظر قاضی دارد ولی خوب شهادت هم جز دلایل محسوب می شود شما اگر می توانید دلایل دیگری هم ضمیمه پرونده خود بنمایید.

برگه پزشکی قانونی دلیل بر اثبات جرم نمی باشد وشهادت شهود تاثیر گزار خواهد بود

وجود شاهد قطعا به شما در اثبات ادعا کمک میکند نکته ای که اهمیت دارد اینست که شما میبایستی الزام به تمکین ایشان را بزنید

وجود شاهد ادعای شما را اثبات می کند

وجودشاهد حتما به شما کمک میکند

با سلام و احترام
بله با استناد به شهادت شهود اعلام نمایید زوجه منزل را ترک کرده و ضرب و جرح بر اثر اقدام شما نمی باشد