آیا تنظیم اقرارنامه در دادگاه موجب اثبات خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۱۹۸ #84340

سلام بنده نادانسته چندین سال قبل رفتم دفترخانه امضا زدم و ندونسته و نخونده مدیر عامل شرکتی شدم و توی این مدت زمان تا حالا 220 میلیون وام از بانک گرفته شده و من هم اطلاعی نداشتم، برای مبلغ وام 2 سند خونه گذاشته شده، الان بانک میخواد خونه ها رو بزاره مزایده، ضامن الان میخواد شکایت کنه و چون من مدیر عامل هستم قطعا دادگاه بنده رو میخواد،
سوالم اینه :
من که بانک برا درخواست وام نرفتم و خود ضامن هم میگه با رئیس هیات مدیره رفتم برا ضمانت الان تکلیف من این وسط چیه؟ وسوال دوم اینکه بنده یه اقرار نامه از رئیس هیات مدیره دارم که توش نوشته شده خودش وام رو گرفته و تمام و کمال پرداخت میکنه، این اقرار نامه بدردم میخوره؟ الان من تکلیفم این وسط چیه؟ با من چه برخورد قانونی میشه؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما اطلاعی از این موضوع و گرفتن وام نداشته باشید و امضا نکرده باشیدمسئولیتی نخواهید داشت ولی پای رئیس هیئت مدیره گیر است. بله اقرار نامه به کار خواهد آمد.