زن بنده از ورود من به خانه جلوگیری میکند چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۹ #84322784

خانه ای که زندگی میکنیم اجاره ای است و پولش را من دادم ولی به دلیل اعتماد به زنم قولنامه به نام زنم است

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
چون منزل به نام خانم اجاره شده و زن وظیفه ای در تهیه مسکن نداره،میتونه مانع از ورود شما به منزل بشه.شما نهایتا با اثبات اینکه اجاره بها را شما پرداخت کرده اید،میتونید مبالغ پرداختی را از خانم مطالبه کنید.
اما برای زندگی باید منزل مستقلی تهیه کنید چون تهیه منزل از وظایف مرد هست و از خانم بخواهید که بیان اونجا زندگی کنند و اگر نیومدن اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین کنید.
موفق باشید

درود. چون اجاره به اسم ایشان است شما نمیتوانید بدون اذن او به خانه ورود کنید و همچنین اگر اجاره ای داده اید یا ودیعه را شما پرداخت کرده اید، نمیتواند دلیل تنظیم قرارداد برای شما باشد چراکه زوجه شما میتواند ادعا کند که مبلغ را به نمایندگی از او پرداخت کرده ایدو شما میتوانید مسکن جداگانه مهیا کرده و او را ملزم به اقامت در آن کنید و در صورتی که بتوانید اثبات کنید مبالغ پرداختی را از جانب زوجه پرداخت کرده اید میتوانید از طریق دادگاه برای مطالبه آن اقدام کنید.

برای امکان ورود باید تعلق قولنامه به خودتون راثابت کنید درغیراینصورت شماباید مسکن جدید تهیه وهمسرخودرابه انجا منتقل کنید.

باید بتوانید ادعای خویش مبنی بر این که قولنامه متعلق به شماست را اثبات بفرمایید وگرنه مجبور به تهیه مسکن دیگری خواهید بود چون طبق قانون مرد موظف به تهیه مسکن می باشد

باسلام واحترام میبایست اثبات نمایید مبلغ ودیعه را شما داده اید طی اظهارنامه ای خواستار تمکین همسرتان شوید

سلام شما مسکن مستقل اختیار کنید و ایشان را به تمکین الزام نمایید در صورت عدم تمکین گواهی ازدواج مجدد را بگیرید...

با درود متاسفانه چون قولنامه بنام خانم هست شما باید مجزا مسکن تهیه و اظهارنامه ارسال دارید