زن بنده از ورود من به خانه جلوگیری میکند چه کنم؟

خانه ای که زندگی میکنیم اجاره ای است و پولش را من دادم ولی به دلیل اعتماد به زنم قولنامه به نام زنم است

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹۵ #84322784
مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
چون منزل به نام خانم اجاره شده و زن وظیفه ای در تهیه مسکن نداره،میتونه مانع از ورود شما به منزل بشه.شما نهایتا با اثبات اینکه اجاره بها را شما پرداخت کرده اید،میتونید مبالغ پرداختی را از خانم مطالبه کنید.
اما برای زندگی باید منزل مستقلی تهیه کنید چون تهیه منزل از وظایف مرد هست و از خانم بخواهید که بیان اونجا زندگی کنند و اگر نیومدن اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین کنید.
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
رضا گلریز
رضا گلریز ۱.۵ کارشناس حقوقی
۴.۹ / ۵ (۵۰۹) دیدگاه
سعیده کریم فر
سعیده کریم فر ۱.۰ کارشناس حقوقی
۴.۷ / ۵ (۶۶۳) دیدگاه

درود. چون اجاره به اسم ایشان است شما نمیتوانید بدون اذن او به خانه ورود کنید و همچنین اگر اجاره ای داده اید یا ودیعه را شما پرداخت کرده اید، نمیتواند دلیل تنظیم قرارداد برای شما باشد چراکه زوجه شما میتواند ادعا کند که مبلغ را به نمایندگی از او پرداخت کرده ایدو شما میتوانید مسکن جداگانه مهیا کرده و او را ملزم به اقامت در آن کنید و در صورتی که بتوانید اثبات کنید مبالغ پرداختی را از جانب زوجه پرداخت کرده اید میتوانید از طریق دادگاه برای مطالبه آن اقدام کنید.

برای امکان ورود باید تعلق قولنامه به خودتون راثابت کنید درغیراینصورت شماباید مسکن جدید تهیه وهمسرخودرابه انجا منتقل کنید.

باید بتوانید ادعای خویش مبنی بر این که قولنامه متعلق به شماست را اثبات بفرمایید وگرنه مجبور به تهیه مسکن دیگری خواهید بود چون طبق قانون مرد موظف به تهیه مسکن می باشد

باسلام واحترام میبایست اثبات نمایید مبلغ ودیعه را شما داده اید طی اظهارنامه ای خواستار تمکین همسرتان شوید

سلام شما مسکن مستقل اختیار کنید و ایشان را به تمکین الزام نمایید در صورت عدم تمکین گواهی ازدواج مجدد را بگیرید...

با درود متاسفانه چون قولنامه بنام خانم هست شما باید مجزا مسکن تهیه و اظهارنامه ارسال دارید