اثبات خیانت زن چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۵ #84320524

من اعتیاد دارن و زنم بمن خیانت میکنه چطور ثابت کنم؟ با مراجعه به پزشک قانونی میتونم؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر.اثبات خیانت همسرفقط درصورتی امکان داردکه چارمردعاقل وبالغ شاهدخیانت باشن.

منظور از‌خیانت را صریحا اعلام نکرده‌اید اگر اموال شما را تصاحب میکند میتوانید شکایت کیفری کنید و اگر ارتباط نامشروع با دیگران دارد باز میتوانید

با سلام
برای اثبات خیانت همسرتان باید ادله محکمه پسند ارائه نمایید در غیراینصورت شکایت شما به نیتجه نخواهد رسید و بدون دلیل محکمه پسند و دستور قاضی پرونده همسرتان به پزشک قانونی ارجاع داده نمی شود.

سلام طرح دعوا در این خصوص و اثبات این امر نیازمند ارائه دلایل قوی میباشد و بدون داشتن ادله شرعی از جمله شهادت شهود به نظرم امکان اثبات این امر وجود ندارد چرا که حتی تحقیقات در جرایم منافی عفت نیز ممنوع می باشد و لذا رسیدگی ها فقط محدود به دلایلی می باشد که شاکی ارائه داده است و در نتیجه اگر دلایل کافی نباشد دعوا نیز اثبات نخواهد شد

با سلام - اگر منظورتان اینست که مجازات شود بایستی با شهادت ۴ نفر به اثبات برسد که آن شهود هم بایستی شرایط خاص را داشته باشند

پزشکی قانونی این امر مورد نظر شما را تشخیص نخواهد داد، جرم زنا با شهادت چهار شاهد ، که عمل نزدیکی را دیده باشند قابل اثبات است. و لذا بدون وجود شاهد ، و به صرف ارتباط تلفنی و یا نشستن متهمین در یک خودرو و از این قبیل ، جرم را اثبات نمی نماید.