میخوام سپهر رو به اسمش اضافه کنم یعنی محمد سپهر؛ آیا مشکلی واسه این کار هست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۱۹ #84305813

سلام ببخشید اسم پسرم در شناسنامه محمد هستش

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره ثبت احوال مراجعه فرمایید

سلام تغییر نام از طریق دادگاه صورت می گیرد، پیشنهاد می شود حتما از مشاوره های سایت استفاده کنید چون فقط یکبار حق انجام این کار را دارید.

سلام
با مراجعه به ثبت احوال محل تنظیم سند، این امر میسر است.

باسلام
به ثبت احوال مراجعه و درخواست نمایید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست مطرح نمایید

با سلام و احترام
به سازمان ثبت احوال کشور مراجعه فرمایید

سلام
درخواست خود را باید به اداره ثبت احوال بدهید. ممکن است پذیرفته شود

با سلام و درود
اداره ثبت احوال نام های ممنوعه را تغییر می دهد ولی در مورد نامهای غیر ممنوعه باید از طریق دادگاه عمومی درخواست کنید.