چطور حکم اجراییه را بعد از دادگاه تجدید نظر، با توجه به اعتراض داشتن به رای تجدید نظر متوقف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #84299181

سلام عرض ادب
در مورد پرونده مالی، با این مظمون که بنده مبلغی را به شخصی قرض داده بودم و طبق "قرارداد" تنظیم شده فی مابین، قرار بر این شده ماهیانه مبلغی به جهت کارکرد به حسابم واریز نماید، حال قرض گرینده عنوان کرده مبالغ واریزی در هر ماه به جهت پرداخت اصل پول بوده. لذا در دادگاه بدوی با توجه به اینکه "قرارداد را گم کرده بودم"و در پرونده وجود نداشت و همچنین تناقض در صحبت های شهود هایم،دادگاه من را محکوم به پرداخت کرد، بنده به دادگاه بدوی اعتراض کردم و خوشوقتانه در همین اثنا قرارداد امضا شده توسط هر دویمان که مفقود شده بود را پیدا کردم و در دادگاه تجدید نظر داخل پرونده قرار دادم،در دادگاه تجدید نظر قاضی به "قرار داد کتبی و امضا شده" توجه نکرده و همچنان قرارداد را شفاهی عنوان کرده و به تناقض صحبت شهودهایم استناد کرده و ضمن تایید مجدد دادگاه بدوی حکم اجراییه صادر کرده!
حال سوال بنده اینجاست اولا به چه عنوانی مجدد اعتراض بزنم و ثانیا چطور فعلا حکم اجراییه را متوقف کنم؟
لازم به ذکر است بحث ربا در دادگاه مطرح نیست.
ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود :
۱- موضوع حکم مورد، ادعای خواهان نبوده باشد.
۲- حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳- وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون انکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵- طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثربوده است.
۶- حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن انها ثابت شده باشد،
۷- پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست اید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم بوده و درا ختیار متقاضی نبوده است.

با سلام
میتوانید به استناد ماده ۴۷۷ اعاده دادرسی بزنید که البته زمان بر هست و اجرای حکم فعلا متوقف نمی‌شود مگر پس از قرار قبول اعاده دادرسی تحت شرایطی