اگر من این نامه رو به دادگاه نبرم به منزله ی انصرافه یا حتما باید برم اونجا و انصرافم رو اعلام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۶ #84298560

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده یه شکایتی رو در کلانتری تنظیم کردم که بعد به دادسرا منتقل شد و بعد هم به دادگاه کیفری و برای من به تنهایی دادگاه کیفری تشکیل داده شد تا اظهاراتم رو قاضی بنویسن دادیار پرونده دستور داده بودن حتما نامه ای در پرونده ی من باشه با توجه به دلایلی من الان میخوام صرف نظر کنم از این پرونده اما چند سوال داشتم خدمتتون
اول اینکه اگر من این نامه رو به دادگاه نبرم به منزله ی انصرافه یا حتما باید برم اونجا و انصرافم رو اعلام کنم؟!
دوم اینکه با توجه به اینکه باید نامه توی پرونده ی من باشه بدون اون قاضی میتونه حکمی بده یا نه؟!
و سوم اینکه به اونایی که ازشون شکایت کردم در این مرحله چیزی ابلاغ میشه یا نه؟!
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
اگر شکواییه مطروحه خود را پیگیری نکنید اگر جرم قابل گذشت باشد با ارسال اخطاریه و عدم پیگیری شما منع موقوفی تعقیب صادر می شود. اگر متهم مشخص باشد و عضو سامانه ثنا باشد برای او پیامک ارسال می شود. در غیر این صورت اگر تحقیقات آغاز نشده باشد، بعید است از موضوع شکایت مطلع شود.
نامه مورد نظر را می توانید به دادسرا ارائه ندهید (اگر جرم قابل گذشت باشد) و مشکلی از این حیث وجود ندارد. اگر قصد دارید طرف مقابل مطلع نشود بهتر است مراتب انصراف خود را از پرونده به دادسرای مربوطه اعلام نمایید.