چگونه می توانم حضانت فرزندم را بر عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۷ #84284845

همسری که با گذشت چند سال از ازدواج کار نداره منبع درآمد نداره ، بد دهن و بداخلاق ، مدام توهین میکنه، پرخاشگری میکنه
کل بار زندگی روی دوش من هست خودم شاغلم، از هزینه های خونه، زایمانم، فرزندم و همه و همه به دوش خودم بوده و هست. الان هم مکانی برای زندگی مشترک وجود نداره پول اجاره خونه نداره و ماههاست هر کدوم خونه خانواده هامون زندگی می کنیم
چه جوری می تونم اقدام به جدایی کنم که فرزندم در کنار خودم باشه؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا شما دلیل طلاق ندارید ، یعنی بنظر می رسد تاکنون اقدام قانوتی علیه همسرتان نکردید . مراجعه به وکیل خوب به شما توصیه می گردد

سلام حضانت فرزند تا 7 سالگی با شماست . بعد از آن با پدر است اما در صورت حدوث اختلاف ، دادگاه تعیین تکلیف می نماید .

با درود فراوان
مطالبه نفقه و مهریه نمایید .
و ترک انفاق را مطرح نمایید .
نسبت به دریافت حضانت اگر عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید حضانت به شما داده میشود .

سلام و وقت بخیر
با توجه به عسر و حرج ، زوجه می تواند دادخواست طلاق را با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک یا دادگاه خانواده ثبت نماید .
حضانت فرزند هم تا سن 7 سالگی با مادر است ، بین 7تا 9 سال با پدر که اگر عدم صلاحیت زوج ثابت گردد حضانت با مادر است .

یکی از 12 بند عقدنامه که به شما حق طلاق می دهد این است که اثبات کنید همسرتان 6 ماه نفقه به شما پرداخت نکرده است و الزام ایشان به دادن نفقه نیز ممکن نباشد اما در خصوص حضانت فرزند نیز طبق قانون تا پایان سن 7 سالگی حضانت با مادر سپس فرزند دختر تا پایان سن 9 سالگی و پسر تا پایان 15 سالگی حضانتش با پدر است مگر اینکه خلاف این امر را اثبات نموده و یا عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید.