همون ۱۴۷ میلیونی که من دو سال پیش پرداختم به من برگردانده میشود یا قانون موظفش میکنه با خسارت برگرداند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #84251810

سلام. دو سال پیش زمینی خریدیم که بعد از چند ماه فهمیدیم اصلا این زمین مال این شخص نیست و مال غیر فروخته به ما. دو سال پیش حدود ۱۴۷ میلیون که ( میشد دو تا زمین مبلغ ۷۵ میلیون چک خودم و ۳۲ میلیون چک افراد دیگر) پرداختیم ولی توی قولنامه زدیم توافقی.
البته خود متهم رسیدی که ما نوشته بودم که اینقدر چک و اینقدر پول وو زمین پرداختم و قولنامه تحویل گرفتم آورده دادگاه و قاضی گذاشته روی پرونده.
الان میخوام بدونم همون ۱۴۷ میلیونی که من دو سال پیش پرداختم به من برگردانده میشود یا قانون موظفش میکنه با خسارت و سود به من برگرداند. اگه با سود هست من چجوری بفهمم ۱۴۷ میلیون دو سال پیش به الان چقدر میشود
ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر فروش مال غیر را به اثبات رسانده باشید و حکم گرفته اید میتوانید از دادگاه حقوقی مطالبه غرامات نمائید که در اینخصوص وجه پرداخت شده بعلاوه کاهش ارزش پول محاسبه و پرداخت میشود.