قولنامه رو بگیرم برم از جاعل شکایت کنم یا با کپی میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #84245990

سلام
وقت همگی بخیر
ما یک زمینی خریده بودیم. ۲۸ سال پیش. فروشنده اصلی فوت شده ولی طی ۲۸ سال پسرش همش میگفت زمین شما فلان جاس تا ۱ ماه پیش که ما فروختیمش به یه املاکی ( که اصلا آدم درستی نیست)
الان معلوم شده زمین ما رو قبلا یکی قولنامه جعل کرده و فروخته به یکی دیگه و در آخر الان زمین و با زمین کناریش ساختنش و شده خونه!!
کپی قولنامه جعلی هم الان دستمه
حالا کسی که از ما زمین رو خریده الان باهاش صحبت میکردیم که بیخیال شو و ما اصل پولو بهت برگردونیم و تو فقط قولنامه ما رو بده بریم از جاعل ها که در دسترس هم هستند ( تا فرار نکردن. چون خودشون اونجا خونه دارن و شاغل سازمان آب اون منطقه اند) شکایت کنیم
میگه نه....۵ میلیون هم سر می‌خوام وگرنه شکایت میکنم
چون شما مال غیر رو فروختید
در صورتی که به ما هم قبلا گفتن زمینتون اینه!!!
لطف کنید این سوالامو جواب بدید!!!؟؟؟
این میشه فروش مال غیر؟؟؟
اینم بگم
این طرف که زمین ما رو قبلا جعل کرده این زمینه همش خرید و فروش شده و قبلا هم یکبار توسط همین املاک که الان از ما شاکیه فروخته شده چون قبلا بهم گفته بود خودش
منم تهدیدش کردم پای خودت هم گیره
ببخشید خیلی زیاد شد

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مراجع قضاقی ارائه اصل مدارک مستندی خصوصا در جلسه اول دادرسی الزامی است.
در معاملات اموال غیر منقول با اسناد عادی (قولنامه) و اسناد رسمی بترتیب در تطابق امر با جعل ، انتقال مال غیر و معاملات معارض دیدگاه دادگاه لازم الرعایه است.
بنظر در صورت اقرب بودن و صحت گفته های مالک توافق عادلانه و صحیح عاقلانترین و نزدیکترین راه رسیدن به حق است.
در غیر اینصورت اقامه دعوی برابر مقررات اصلح بنظر می رسد.