جهت توقیف خودرو و فک پلاک دادخواست بدیم و یا شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۵۲ #84235471

سلام ، بعد به دادگاه طرح دعوی کنیم و یا شورای حل اختلاف...باتشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید.

باید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید ، پرونده در صلاحیت شورا هست

با سلام
طبق رویه قضایی و دستورات صادره دادستان، اگر در تهران بیعنامه امضاء شده و در دفترخانه اسناد رسمی به ثبت رسیده است به ستاد ترخیص راهور تهران مراجعه نمائید

دادخواست الزام به فک پلاک را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید و پرونده نیز به شورای حل اختلاف ارجاع خواهد شد.

سلام
از طریق دفتر الکترونیک قضایی دادخواست فک پلاک را تنظیم نمایید .

دادخواست الزام به فک پلاک بدهید .