تهدید و ایجاد مزاحمت نموده؛ چگونه میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۴ #84227698

با عرض سلام
چند وقت پیش در ایام کرونا به پمپ بنزین نزدیک محل سکونتم مراجعه کردم تا بنزین بزنم.ضمن اینکه کارگر ممانعت میکرد و اجازه نمیداد که در خودروی خودم بنزین بزنم.زمانی که خواستم کارت بکشم.
نیز فاصله خود را حفظ نمیکرد و شروع به متلک پرانی و تهدید اینجانب نمود و عنوان کرد که به ۱۱۰ زنگ میزند و شکایت می کند.بنده خانم هستم و تحمل این رفتار کارگر بی ادب برایم سخت بود به ۱۱۰ تلفن زدم و مامور امد.
فردی که خودش را ریس پمپ بنزین معرفی نمود
من را تهدید میکرد که فورا جایگاه را خیلی سریع ترک کنم.و در غیر اینصورت شکایت میکنم.پلیسی که در صحنه بود مدارک من را درخواست مینمود در حالی که من خودم شاکی بودم.و ظاهرا پلیس نیز همدست آنها بود.
چطور میتوانم از انها شکایت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای شکایت در خصوص تهدید و مزاحمت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید.

سلام هر جرمی نیاز به اثبات وا دله کافی دارد لذا شما جرمی مرتکب نشدید درضمن گزارش پلیس هم به بازرسی ناجا دهید موفق باشید

سلام. ۱ )مرجع شکایت از پلیس بعنوان ضابط قوه قضاییه دادگاه عمومی است.۲ )شکایت امری به حق است و تهدید باید به امور ناحق باشد شما نمی توانید از ریاست پمپ بنزین شکایت کنید ۳ )عدم استماع شکایت شاکی از سوی پلیس جرم است نه امور دیگری

درخصوص شکایت خود میتوانید به دفترخدمات قضایی مراجعه کرده وعلیه کارمند و رییس جایگاه پمپ بنزین و همچنین پلیس اعلام شکایت نمایید

بنام خدا،اگر ادله ای(شهود و دوربین پمپ بنزین) مبنی بر ایجاد مزاحمت و توهین و تهدید افراد مورد اشاره دارید میتوانید از ایشان شکایت کنید.از شکایت پلیس صرفنظر کنید چون نتیجه ای نداره.

درود بر شما، به نظر اقدامات ایشان فاقد وصف کیفری‌ست، لذا نمیتوان از ایشان شکایتی مطرح کرد.

سلام، عمل مجرمانه ای رخ نداده تا امکان شکایت برای شما فراهم باشد.