زوج از کجا بفهمه زوجه رفته درخواست مهریه داده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۷ #84213040

سلام کسی که توافقی جدا شده و حق طلاق هم داده بود الان در زمان عده اش زوج از کجا بفهمه زوجه رفتی درخواست مهریه داده یا نه باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ نوبت اینترنتی به اداره ثبت مراجعه کنید

ابلاغیه از طریق سامانه ثنا برای زوج انجام میشه

با سلام به دفتر ازدواج مراجعه ویااز دفتر ازدواج تلفنی این موضوع را پرس و جو نمایید

با توجه به اینکه به صورت توافقی جدا شده اید قطعا در سامانه ثنا ثبت نام هستید لذا به محض اقدام ایشان مطلع خواهید شد.

با سلام
با توجه به اینکه زوجه برای مطالبه مهریه ابتدا باید به دفترخانه ازدواج مراجعه کنه ،دفتر خانه بعد از صدور اجرائیه مراتب را به زوج ابلاغ خواهد کرد.پس از ارسال اجرائیه به واحد اجرائیات ثبت اسناد محل نیز مراتب به طرفین ابلاغ خواهدشد.
اگر سند ثبتی به نام زوج در ثبت اسناد یافت نشود زوجه باید به دادگاه مراجعه کند .در صورت داشتن ثبت ثنا مراتب قطعا به زوج ابلاغ خواهدشد.

در صورتی که سمانه ثنا را داشته باشید به شما ابلاغ خواهد شد

اطلاع حاصل نمودن از این موضوع باارسال پیامک به او توسط قوه قضائیه است اگر سامانه ثنا داشته تاکنون .اگر هم نداشته ابلاغ برای او به صورت دستی است (مامور یک ابلاغ نامه می آورد به آدرسی که توسط خواهان برای او اعلام گردیده) در آن ابلاغیه وقت رسیدگی و محل آن تعیین شده اما برای آگاهی از مفاد دادخواست و ضمایم آن باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و پس از ثبت نام ثنا در سامانه ابلاغ قابل دریافت است بنابراین احتمال اینکه دادخواست تقدیم شود و اطلاع رسانی نشود تقریبا صفر است.