طلاق با اقرارنامه زوجیت موضوع ماده ۳۲

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۷۰۲ #84196284

زن و شوهری درسال ۱۳۶۷ ازدواج عادی داشتند و در سال ۱۳۷۸ با اقرار نامه زوجیت اقدام به ثبت ازدواج خود کردند و اسامی زن و مرد و فرزندان ان ها متقابلا در شناسنامه هر دو ثبت شد.زوج قصد طلاق زوجه را دارد .با توجه به این که از جمله مدارک ثبت درخواست طلاق داشتن سند رسمی ازدواج هست و کسانی که طبق ماده ۳۲ قانون حمایت خانواده به وسیله اقرار نامه زوجیت ازدواج خود را رسمی کردند نمی توانند همان ازدواج را در سند رسمی ازدواج ثبت کنند، ایا در طلاق نیز به جای سند ازدواج ،اقرارنامه پذیرفته می شود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید وکالتنامه وجود داشته باشد.

سلام خیر این امکان وجود ندارد میتوانید از طریق دادخواست طلاق توافقی اقدام کنید

باسلام. خیر با اقرارنامه پذیرفته نمی شود بلکه ازطریق دادگاه وثبت آن ازطریق دفترخدمات امکان پذیر است.

سلام .طلاق به اقرار نامه امکانپذیر نیست و میبایست تمامی مراحل دادرسی را طی نمایید

با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک ، امکان پذیر است .

با سلام، متاسفانه محاکم نمیپذیرند

بادرود/ ماده ذکر شده فقط درخصوص ثبت ازدواج است .در طلاق باید کلیه مراحل در دادگاه طی شود